Omnia szakácskönyv- Omnia Herzhaftes Fleisch & Fisch

Omnia szakácskönyv - a hús- és halrajongóknak
Ez a könyv minden hús- és halrajongó szívét megdobogtatja. Minden receptet kifejezetten az Omnia kemping sütőhöz fejlesztettek ki, és biztosítja a legmagasabb szintű kulináris élvezeteket útközben. A szalonnás sertésnyakszeletektől kezdve az ízletes bordákon át a pikáns fasírtokig ez a szakácskönyv minden szabadidős konyhát gazdagítani fog. A különböző recepteket lépésről lépésre, egyszerűen magyarázza el. Továbbá tartalmazza: az alapvető technikákra és a sütő használatára vonatkozó gyakorlati tippeket.
Ez a könyv csak németül érhető el!
Amit az Omnia szakácskönyvben talál - a hús és hal szerelmeseinek:
- Bevált és egyszerű receptek hús- és halételek elkészítéséhez.
- A recepteket kifejezetten az Omnia kemping sütőhöz igazítottuk.
- Gyakorlati tippek az alapvető technikákhoz és az Omnia kemence kézikönyve.
Az Omnia szakácskönyv paraméterei - a hús és hal szerelmeseinek:
- nyelv.
- oldalak száma: 64
- méretek (Sz x H x M x D): 20 x 20 x 1 cm
- súly: 280 g

A svéd Omnia márka a Koala Marketing Company AB tulajdonában van, amely 2006 óta gyárt népszerű kempingkályhákat és kiegészítőket.
Magának az Omnia sütőnek az eredete nem teljesen ismert. Bár számos legenda kering arról az ötletről, amely az Omnia kempingfőző feltalálásához vezetett, ma már csak annyit tudunk biztosan, hogy ezek a kis kempingfőzők legalább az 1940-es évek óta, de valószínűleg már jóval korábban is nagyon népszerűek voltak Svédországban és a világ számos más országában.
Az 1970-es években, amikor az akkori Optimus sütőgyártó egyesült az Alde márkával, a sütő méretét 25%-kal megnövelték, és a fedő akkori kék színét felváltotta a piros szín, amely ma is jellemzi az Omnia sütőt.

Értékelés
Nincs minősítés
Ennek a terméknek még nincs értékelése.
Információk az értékelések beszerzéséről
Tanácsra van szüksége?
Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek.
Tanácsadás
Egyelőre itt nincs kérdés